S-a spânzurat în timp ce era în arest la domiciliu.

Duminică, 15 ianuarie, prin apel la 112, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată că un bărbat de 51 de ani s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcție, în Moșoaia.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului a constatat decesul.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Potrivit unui comunicat oficial al IJP Argeș, bărbatul respectiv se afla în arest la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar penal pentru tentativă de omor după ce în urmă cu mai bine de jumătate de an a înjunghiat un prieten, ca urmare a unei altercații pornită în clubul Duet din Bascov, în urma unor discuții pornite de la dedicațiile pentru lăutari. Inițial, el a fost în arest preventiv, apoi instanța a schimbat decizia în arest la domiciliu. Vineri, cu o zi înainte de gestul fatidic, tocmai i se prelungise perioada cu încă 30 de zile.

Din primele informații, bărbatul, de fel din Bascov, locuia în Moșoaia într-o clădire neterminată pe care ar fi cumpărat-o pentru a o transforma în apartamente de vânzare. Împreună cu el locuia și partenera sa de viață, pe care în urma unei discuții aprinse a și lovit-o, sâmbătă seară. Se pare că bărbatul s-a spânzurat după ce aceasta a plecat să se culce în altă cameră. El a fost descoperit dimineața, de fiul său, după ce a stat toată noaptea în ștreagul realizat dintr-un scripete folosit de muncitorii care lucrau la construcție. Potrivit apropiaților, el ar fi amenințat în urmă cu ceva vreme că își pune capăt zilelor, fiind într-o situație extrem de dificilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.