Comunele argeșene Bălilești și Dârmănești intră în carantină de sâmbătă, 1 august, ora 19.00, pentru o perioadă de 14 zile, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș. Decizia a fost luată având în vedere situația epidemiologică generată de COVID-19 existentă la nivelul județului Argeș și a numărului mare de persoane care au intrat în contact direct cu persoane testate pozitiv.

Astfel, este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din comunele Bălilești și Dârmănești prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile europene, naționale, județene și comunale.


Primarii, Consiliile Locale și Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din localitățile vizate vor lua măsuri pentru a asigura funcționarea serviciilor de protecție și asistență socială, funcționarea corespunzătoarea serviciilor de utilități publice, precum și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără susținători sau altă formă de ajutor și care nu se pot deplasa de la locuință/gospodărie.  (foto ilustrativ)

Comments

comments