SCANDAL LOCAL DE INTERES NAŢIONAL Dacă în presa din Argeş scandalul dintre Traian Tămagă şi fiica omului de afaceri Cristi Prodănel s-a stins de mult timp, tabloidele din Bucureşti continuă să acorde, încă, atenţie acestui subiect. Săptămâna trecută, ziarul „Libertatea” a publicat un amplu material: „Războiul dintre politicianul Traian Tămagă şi Cristian Prodănel, tatăl fetei care l-a înşelat chiar înainte de nuntă, continuă cu un episod halucinant”. Scandalul sexual care a răscolit lumea bună a Piteştiului la începutul lunii, în care au fost implicaţi un politician, Traian Tămagă (37 de ani), şi o tânără de 25 de ani, Cristina Prodănel, a atins apogeul. Femeia şi-a înşelat atunci iubitul cu doar câteva zile înainte de nuntă, combinându-se cu un avocat, coleg de breaslă!

Culmea ironiei e că acum, la puţin timp după ce Cristina Prodănel şi-a bătut joc de sentimentele lui Traian Tămagă, şi ei i s-a întâmplat aproape acelaşi lucru. Povesteşte un prieten comun de-al celor doi amorezi: „A venit şi pedeapsa! Cristina e înşelată acum la greu de avocatul cu care s-a combinat după ce l-a părăsit pe Traian. Ăla mai trăieşte cu una! A aflat şi Prodănica, dar, avidă cum e după bani şi obişnuită cu viaţa dublă, nu se sinchiseşte. Sau poate n-o arată”.

 

A fost ameninţat cu bătaia

Dezvăluirile amicului, care ne-a rugat să-i protejăm identitatea, continuă: „Am înţeles că Traian ar fi fost ameninţat cu bătaia de tatăl Cristinei, de Cristian Prodănel. Nu-i de mirare, tot Piteştiul îl ştie de cal breaz. Dincolo de faptul că are două familii şi doarme când la o femeie, când la alta, zilele trecute a bătut un om care-i atrăsese atenţia că parcase chiar în faţa porţii lui. E cercetat de poliţie. E nervos omul, că e în faliment, are datorii la bănci, la cămătari… Aleargă disperat după bani, ca fiică-sa, Cristina. Oricum, tac’su şi-a amanetat şi pozele de familie, ca să zic aşa. De-asta e pusă şi ea pe căpătuială. Şi să nu uit… Cât timp a fost cu Traian Tămagă – el nu ştie, săracul! – Cristina Prodănel mai umbla şi cu vreo doi fanţi de Dorobanţi, cu Silviu Văduva şi cu Vlad Alexandru”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI