Robert Turcescu lansează o bombă politică: Dacian Cioloș, actualul prim-ministru, va candida pe listele USR, partidul lui Nicușor Dan

Turcescu: “Probabil că aceste informaţii le are şi Liviu Dragnea, de aici şi contrele din ce în ce mai virulente dintre el şi primul-ministru, inclusiv ameninţările cu moţiunea de cenzură”.

Robert Turcescu lansează pe contul său de Facebook o informație bombă din culisele politicii: Dacian Cioloș, actualul prim-ministru, va candida pe listele USR, partidul lui Nicușor Dan.
La PNL Ciolos nu se va duce pentru ca Iohannis isi doreste sa faca din USB-USR ceea ce este ALDE pentru PSD: un partid de sprijin pentru o eventuala guvernare liberala.

Iată postarea intergrală a lui Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei:

“Eu cred ca premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze in aceasta toamna, probabil pe listele USB-USR. Si ca alaturi de el vor intra in politica pe listele aceluiasi partid si alti membri tehnocrati ai actualului cabinet.
Probabil ca aceste informatii le are si Liviu Dragnea, de aici si contrele din ce in ce mai virulente dintre el si primul-ministru, inclusiv amenintarile cu motiunea de cenzura. La PNL Ciolos nu se va duce pentru ca Iohannis isi doreste sa faca din USB-USR ceea ce este ALDE pentru PSD: un partid de sprijin pentru o eventuala guvernare liberala. Ca sa decoleze cit de cit in aceste alegeri generale, Nicusorul si Clotilda nu sint suficienti pentru USB-USR. E nevoie de mai mult si acel „mai mult” ar putea fi Ciolos. Care, in ciuda declaratiilor ca nu candideaza in aceasta toamna, ar putea fi induplecat de „rugamintile” unei mari coalitii a societatii civile care sa-i ceara sa intre in jocul politic pentru a opri, desigur, regruparea unei „coalitii a penalilor”. De altfel, pentru orice minte lucida, e clar ca singura varianta de a-l mai vedea pe Ciolos la Palatul Victoria ca prim-ministru dupa alegerile generale e aceea in care isi asuma un rol politic. Partea cu tehnocratul/tehnocratia nu mai tine din decembrie incolo.
Atentie, nu zic ca e bine, nu zic ca e rau. La urma urmelor, Ciolos are dreptul de a intra in politica la fel ca orice alt cetatean al acestei tari. Am vrut doar sa atrag atentia asupra unor mutari politice care se pregatesc sub ochii nostri.
Tic-tac, tic-tac…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here