Robert Tudorache, ales președinte ALDE Pitești

1,120 views

Miercuri, 28 februarie, a avut loc Adunarea Generală a organizației municipale ALDE Pitești, prilej cu care a fost votată și structura de conducere pentru următorii patru ani. Președinte pentru un nou mandat a fost ales Robert Tudorache, secretar de stat la ministerul Energiei.

La eveniment au fost prezenți și deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE la nivel național, dar și invitați din partea PSD, partid cu care ALDE este în coaliție, atât la nivel local, cât și la nivel central: Cristian Gentea, președintele PSD Pitești și consilierul județean Marius Pârvu.

“€Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere acordat. Am mari așteptări, la fel cum au și piteștenii care votează ALDE, de la această echipă și sunt convins că este cea mai bună pentru că am încredere în votul pe care colegii noștri de partid l-au dat. Sunt convins că împreună cu echipa de la nivel județean și cu sprijinul pe care îl primim de la nivel central, prin deputatul Andrei Gerea, vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, acela de a fi a doua forță politică în Pitești! Și sunt convins că, și prin aportul organizației de la Pitești, ALDE va ajunge a doua forță politică din Romănia!” a declarat Robert Tudorache, președintele ALDE Pitești.

Componența Biroului Politic votată de membrii organizației este următoarea:
Președinte: Robert Tudorache
Vicepreședinte: Dumitru Dan Olărescu, Daniel Florea, Aurelian Mondiru, Nicolae Mazilu, Cătălin Gherzan, Liviu Fotache și Adrian Pica.
Membru: Nicoleta Budună, Laura Florea, Elena Dascălu, Remus Mihai, Marian Petroșanu, Bogdan Năfureanu, Gina Pîrvu, Silviu Popovici, Adrian Stan, Ionuț Gabriel Zidaru, Eduard Morlova.
Membru supleant: Cătălina Iordache, Florentina Chiriță, Mihai Olărescu, Alexandru Mocanu, Gheorghe Grigore, Florea Matei, Traian Burtoiu și Petre Luţu.
Secretar –€ Trezorier a fost numită Liliana Olărescu.

Comments

comments