Exces de zel din partea unui poliţist de la Poliţia Transporturi Feroviare din Argeş. În data de 5 decembrie 2017, în toate pieţele din Piteşti s-a organizat o razie a poliţiei, acţiune la care au participat şi poliţişti de la Transporturi Feroviare.

A fost neşansa unei bătrâne din comuna Băbana care vindea pătrunjel în piaţa din Trivale, complexul II. Un om al legii de la Poliţia Transporturi Feroviare din Argeş, aflat în misiune, a observat că bătrânica nu are afişat numele produsului pe care îl comercializa, adică pătrunjelul, dar nici valabilitatea verdeţii, data şi locul recoltării. Intransigentul poliţist nu a stat pe gânduri şi “i-a tras babei” o amendă de 100 de lei.

Iată şi procesul verbal care din motive lesne de înțeles nu a fost făcut public integral de primarul din Băbana.

Dezvăluirea a fost făcută de primarul din Băbana, Bebe Ivan, care a scris pe pagina sa de Facebook:

“O constatare facuta de un angajat de la Politia Transporturi Feroviare in piata Trivale, o consateanca din Babana nu a afisat numele produsului (patrunjel), data recoltarii si locul de unde a fost cules!
Cand ma gandesc ca acest lucrator locuieste in Babana, ma duce gandul sa cred ca este o razbunare!”.

Contactat telefonic, primarul din Băbana ne-a declarat: “Ce pot să mai zic! Cum să amendezi o bătrânică în postul Crăciunului pentru simplul fapt că nu a trecut numele pătrunjelului, valabilitatea, data şi locul recoltării. Bine, putea măcar să îi aplice un avertisment, dar nu direct amendă. Asta e România”.

Comments

comments