Meteorologii anunță că, de azi, vor începe ninsorile. După doar două-trei zile de încălzire și lipsă de precipitații, vremea se schimbă din nou, devenind geroasă iar ninsorile și viscolul revin în regiunea de sud-est a țării.

Ninsori puternice și viscol sunt posibile în noaptea de luni spre marți, fapt care ar putea duce la noi blocaje în trafic în județele din sud-estul României.

Luni, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării, îndeosebi în sudul, estul si centrul ţării. Temperaturile maxime vor fi negative in aproape toata tara incepind de la valori de – …-7 grade in centrul tarii. Valori pozitive de 3-4 grade mai sunt asteptate pe litoral (4 Constanta).

Cerul va fi temporar noros, iar în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli. Spre seară, norii se vor inmulti şi vor cuprinde treptat jumătatea de sud a tarii unde se ateapta ninsori si intensificarea vintului.

În Bucureşti vremea va fi deosebit de rece, iar în primele ore ale zilei va fi geroasă, cu valori termice de –3…-11 grade si conditii de ceata. La amiaza, -6…-5 grade. Cerul va avea innorari si spre seara foarte probabil incepe sa ninga si vintul sa se inteteasca.

Comments

comments