Ingrediente:
1 /2 ardei iute
– puțin ulei de măsline
2 grăunțe de usturoi
50 g. broccoli
50 g. unt
Piper și sare după gust
100 ml. smântână dulce
150 g. paste linguini
1 linguriță cremă de trufe
50 ml. Vin alb
50 ml. Supă de vită
100 g. roșii cherry
100 g. mușchi de vită
Parmezan după gust
Mod de preparare
Se pun pastele în apă clocotită cu sare și cu puțin ulei de măsline (ca să nu se lipească între ele) și se fierb până devin ușor ”al dente”.
Între timp mușchiul de vită se taie bucăți și se trage la tigaie, în ulei de măsline. Se adaugă ardei iute, usturoi tăiat felii, broccoli și se stinge totul cu vin alb. Se pun în tigaie roșiile cherry, supa de vită și untul. Se lasă să clocotească. Se adaugă smântână dulce, cremă de trufe, sare și piper după gust.
Se pun pastele în tigaie, se amestecă bine cu carnea și restul ingredientelor și se scot pe o farfurie. Se rade deasupra parmezan, după gust.