Ingrediente: Tagliatelle; Mușchi de vită; sos de roșii; usturoi; busuioc; ceapă roșie; ardei gras; chilli; parmezan; smântână; sare; piper.

Mod de preparare: Se taie legumele felii. Mușchiul de vită se taie bucăți de mărimea unui deget și se pune la prăjit în unt, împreună cu usturoiul. Se lasă la prăjit 5 minute, amestecând permanent.
Se stinge cu smântână și sos de roșii, apoi se adaugă legumele tăiate și busuiocul.
Între timp se fierb separat tagliatellele în apă cu sare, apoi se scot din apă și se scurg bine. Se adaugă în tigaie amestecându-se bine cu sosul și se condimentează cu sare, piper și chili.
Se servește cu felii de parmezan.

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. În luna februarie promovăm bucătăria italiană iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI