Reprezentanții PSD s-au întâlnit ieri cu liderii principalelor confederații sindicale pentru a dezbate mai multe teme importante pentru România. La eveniment au participat președintele PSD Marcel Ciolacu, fostul ministru al Muncii Marius Constantin Budăi, senatorul Ștefan Radu Oprea, secretar al comisiei de Apărare, precum și deputatul de Argeș Nicolae Pavelescu, membru al comisiei pentru Transporturi și fost lider sindical la Automobile Dacia.

Prima temă discutată a fost aceea a unui parteneriat. Consider că împreună cu sindicatele putem face un parteneriat în interesul românilor și să rezolvăm problemele care încă trenează. Inclusiv să elaborăm o lege adecvată a dialogului social.
Pe de altă parte, am pus accent pe necesitatea aplicării legilor așa cum sunt ele promulgate. Vorbim aici despre dublarea alocațiilor pentru copii, majorarea pensiilor și creșterea salariilor – legi pe care actualul Guvern refuză să le aplice. Nu în ultimul rând, am discutat despre bugetul alternativ pe care PSD îl propune pentru România”, a spus Nicolae Pavelescu la finalul întâlnirii.

Bugetul alternativ propus de PSD va fi prezentat astăzi într-o conferință de presă.
PSD va arăta că se pot respecta legile în vigoare și că se pot lua măsuri de relansare a economiei chiar și în timpul pandemiei dacă pui în centrul politicilor publice oamenii și nu interesele de partid!

Comments

comments