Reprezentanții adăpostului de câini de la Smeura fac sterilizări gratuite. Clinica mobilă veterinară se deplasează în toate zonele unde este solicitată

1,822 views

Cum numărul câinilor abandonați a crescut alarmant în ultimii ani și majoritatea provin din mediul rural, sterilizarea gratuită rămâne cea mai bună soluție. Reprezentanții adăpostului pentru câini AULIM de la Smeura desfășoară campanii în toate localitățile argeșene. Acțiunile au avut succes, iar clinica mobilă veterinară se deplasează în toate zonele unde este solicitată. Proprietarii de câini trebuie să știe că sterilizarea se face de către specialiști și este gratuită.

”Campania de sterilizări în mediul rural merge neașteptat de bine. Oamenii sunt receptivi, încep sa înțeleagă scopul campaniilor noastre. Suntem solicitați în tot județul Argeș, lucru care ne bucură enorm. Avem programări deja făcute toată luna august și o parte din luna septembrie, în mai multe localități argeșene. Sperăm să reducem numărul animalelor abandonate”, a precizat Mara Bădița, coordonator campanie.

AULIM oferă ajutor proprietarilor de câini (masculi şi femele), prin sterilizare GRATUITĂ . Deţinătorii sunt rugaţi să-i aducă pentru sterilizare la sediul asociaţiei din comuna Moşoaia, sat Smeura. Pentru un număr mai mare de câini, reprezentanții AULIM se deplasează în orice localitate cu clinica mobilă.
Program: 08:00 – 14:00
Telefon: 0733.929.356

Comments

comments