Renault reia colaborarea cu Uber și lansează opțiunea UberMEGANE, propunând utilizatorilor o experiență nouă la bordul modelului recent lansat în România – Renault Megane.

Pentru utilizatorii Uber reprezintă, de asemenea, o alternativă sigură și confortabilă de transport, permițându-le în același timp să testeze, ca pasager, tehnologiile de ultimă generație oferite de acest model. Opțiunea UberMEGANE este disponibilă  în perioada 18-24 aprilie și se adresează utilizatorilor ce solicită curse în București, în intervalul orar 08:00-18:00. Transporturile se vor efectua cu o flotă de mașini Megane, puse la dispoziție de către Renault. Șoferii parteneri, cei care vor efectua cursele pentru acest proiect, au fost selectați de Uber respectând controalele, filtrele deja cunoscute si evaluarea utilizatorilor în aplicație.

Pentru utilizatori, UberMEGANE va fi disponibil ca opțiune în aplicația Uber și va funcționa la fel ca celelalte servicii ale platformei. Mecanismul este simplu: utilizatorii intră în aplicație, apasă butonul UberMEGANE, confirmă adresa și comandă mașină. Spre deosebire de cursele obișnuite, comenzile prin UberMEGANE vor fi oferite gratuit. Iar pentru ca experiență să fie una completă, după ce au fost pasageri într-un Renault Megane, utilizatorii vor primi invitația de a testa ulterior ei înșiși noul model, în orice showroom din țară.

Renault își dorește să ofere astfel comunității Uber o experiență interesantă la bordul noului Megane, punând accent pe confort și pe atuurile tehnologice ale modelului. 

Aplicatia Uber poate fi descarcata de pe Uber.com/App.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI