Casa de Pensii Argeş anunţă repartiţia biletelor de tratament balnear pentru luna mai

0
811

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că la sediul instituţiei s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 6, datele de plecare fiind 5, 6, 7 şi 8 mai 2016.

Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat bilete de tratament, pe baza cererilor înregistrate, în următoarele staţiuni: Amara, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Au rămas bilete nealocate, nefiind solicitări din partea pensionarilor în staţiunile: Bala, Felix, 1 Mai, Ocna Şugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Târgu Ocna.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 20 –・26.04.2016, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar. 

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2016 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here