De 8 ani, Renault România vine cu stand, specialişti în recrutare şi meserii, la târgul Angajatori de Top,  în Bucureşti. La prima ediţie a târgului din 2015 (27- 28 martie), Renault România este prezentă cu posturi adresate inginerilor auto, specializaţi în diverse domenii, dar şi cu două burse de studiu, în Franţa, pentru masteranzii în anul I de studii.

Dana Oprişan, director executiv resurse umane Renault România:  „Căutam în special ingineri”

„Anul acesta, în procesul de recrutare punem accentul pe profilul inginerie. Căutam persoane cu experienţă relevantă în inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică, automatică, autovehicule rutiere, tehnologia construcţiilor de maşini. De asemenea suntem interesaţi de persoane cu experienţă în domeniile financiar (control de gestiune) şi resurse umane (compensaţii şi beneficii) pentru activităţile pe care Renault le are în România”,  a precizat Dana Oprişan.

Candidaţii care doresc să aplice pentru unul dintre cele 31 de tipuri de posturi oferite de Renault România trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
– experienţă de minim doi ani în domeniul auto sau conex
– experienţă de management de proiect
– cunoştinte despre tehnica automobilului
– cunoştinte tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport
– cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză şi germană)
– cunoştinte operare MS Office 
– cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5
– aptitudini de negociere şi orientare către client
Aceştia trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a lucra în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Informaţii complete despre posturile disponibile, cât şi despre criteriile de recrutare, sunt disponibile pe site-urile Renault România (www.daciagroup.com şi www.renault-technologie-roumanie.com),  dar şi la stand, în cele două zile dedicate târgului.
Candidaţii care răspund cel mai bine criteriilor de recrutare vor putea avea un prim interviu, chiar la stand, cu specialiştii Renault România din diverse domenii: Inginerie (Inginerie vehicul şi Sisteme), Servicii (Supply Chain), Logistică (Calitate şi Inginerie), precum şi Financiar (Cost vânzare şi Control de gestiune).

Start înscrieri pentru 2 burse de studii la master

Renault România, în parteneriat cu Agence Universitaire Francophone şi Ambasada Franţei la Bucureşti, oferă două burse de studii la universităţi din Franţa, adresate masteranzilor în anul I, cu profil studii tehnice. Cursurile pentru master, anul II, vor începe în luna septembrie 2015, iar anul universitar cuprinde un semestru teoretic, dedicat  studiilor, şi unul practic, dedicat stagiului. După finalizarea studiilor în Franţa, cei doi bursieri vor fi evaluaţi de Renault România în perspectiva angajării acestora în activitatea de producţie, pe platforma industrială de la Mioveni.

Compania s-a alăturat în anul 2011 programului de burse cofinanţate împreună cu Ambasada Franţei la Bucureşti. Participarea Renault România în programul de burse internaţionale vizează consolidarea parteneriatului public-privat, încurajând astfel perspectiva tinerilor de a se angaja în România, în domeniul auto.

Cei care doresc să acceseze cele două burse pot obţine informaţii despre profilul candidatului în standul Renault România, la Angajatori de Top, dar şi pe site-ul https://formulaires.auf.org/.

Renault România
Renault România are în prezent aproximativ 16.600 de angajaţi. Principalele activităţi ale companiei sunt desfăşurate la: Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design, Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

Comments

comments

DISTRIBUIȚI