Deputatul Teo Nicolescu a fost arestat vineri pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Decizia nu este definitivă, dar este executorie, putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

Deputatul PNL de Argeş este acuzat că, în perioada în care a fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor a luat peste 6,2 milioane de lei pentru a soluţiona favorabil anumite dosare, împreună cu ceilalţi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor.

Deputatul Teo Nicolescu a fost reţinut, joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu. „Nu comentez în niciun fel procedurile judiciare, decât în faţa instanţei de judecată. În rest, intru cu demnitate şi cu capul sus”, a spus Nicolescu la intrarea în DNA.

În ce priveşte arerstarea sa, Nicolescu a mai spus: „Nu ştiu, este la latitudinea procurorului. Sunt pregătit pentru orice. Scopul meu final este să obţin achitarea în acest dosar. Toate eventualele neplăceri de pe parcurs fac parte din procedură”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI