Regina Piteştiului, marea iubire a prinţului-proxenet Andrei Raţiu

PRINŢUL ŞARLATAN Urmărit general pentru lipsire de libertate şi proxenetism, Andrei Prisecaru, alias „Prinţul Raţiu”, a fost reţinut duminică de poliţie. În vârstă de 38 de ani, „Prinţul” era căutat încă de joi seara, după ce Judecătoria Constanţa a decis arestarea sa pentru 29 de zile. Autointitulatul prinţ s-a lansat, practic, în lumea modei la Piteşti, în 2001, când şi-a deschis agenţia de fotomodele „Prince D’Armeny”. Prima sa vedetă şi imaginea agenţiei a fost fotomodelul piteştean Loredana Calotescu. Mai mult, s-a zvonit că între cei doi ar fi fost şi o aventură, deşi, la vremea respectivă, Loredana era minoră. Principalul subiect al presei centrale a fost zilele acestea „Prinţul Raţiu”, cel care se prezenta drept „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer”, o vedetă a lumii mondene de la noi. „Prinţul Raţiu”, fără nici cea mai mică picătură de sânge albastru, a fost, timp de câteva zile, cel mai căutat român. Asta după ce sâmbătă a evadat de sub nasul poliţiştilor din sediul Judecătoriei Constanţa, care emisese pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile, sub acuzaţia de sechestrare şi proxenetism. De fapt, o fostă iubită l-a acuzat că a sechestrat-o într-o vilă din Mamaia şi a obligat-o să se prostitueze. După ce a fost prins, prinţul-proxenet a fost dus în faţa procurorului, care a confirmat începerea urmăririi penale şi a înaintat către Judecătoria Constanţa solicitarea pentru emiterea unui mandat de arestare. Motivând însă că îi este rău şi trebuie să meargă la spital, „Prinţul Raţiu” a dispărut şi dus a fost. A fost dat în urmărire generală şi prins duminică dimineaţa. Andrei Prisecaru şi-a făcut intrarea în lumea mondenă românească în calitate de patron al Agenţiei de fotomodele şi manechine „Prince D’Armeny”. Cea mai cunoscută vedetă a Agenţiei „Prince D’Armeny” este Daniela Crudu, însă prima vedetă şi imagine a agenţiei a fost piteşteanca Loredana Calotescu, cântăreaţă şi fostă Regină a Piteştiului, stabilită între timp în Canada.

Prima filială a Agenţiei „Prince D’Armeny” a fost în Piteşti în 2001

Apariţia „Prinţului” în oraşul nostru în 2001 a înnebunit tinerele aspirante la statutul de fotomodel. Deşi pe buletin îl cheamă Andrei Prisecaru, el se prezenta ca „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer”. Încă de la aparţia în Piteşti, acesta a susţinut că este descendent de sânge al familiilor princiare Prisecaru von Hilttzenmayer, Bey Balian de Constantinopol şi Kasparian de Armenia. Mai mult, se lăuda că a moştenit un cont bancar de peste şase milioane de euro. Deşi multe piteştence îşi doreau să pună mâna pe prinţ, aleasa acestuia a fost fotomodelul şi solista Loredana Calotescu, minoră încă la vremea aceea.
Loredana a devenit rapid imaginea Agenţiei. A fost prima imagine a Agenţiei „Prince D’Armeny”, „statut” pe care l-a avut timp de mai mulţi ani, după ea urmând celebra Andreea Bălan.
În 2002, Loredana Calotescu câştigă concursul „Miss Regina Piteştiului”, iar în 2003 obţine titlul de „Miss Regina Turismului Românesc”, ca reprezentantă a agenţiei „Prinţului Raţiu”.
În 2005 apar primele zvonuri că între Loredana Calotescu şi prinţ există o relaţie, zonuri infirmate de cei implicaţi, probabil şi pentru că fata era minoră. Ruptura dintre cei doi apare în 2006, când piteşteanca se mută cu familia în Canada. Chiar şi aşa, în 2008, Andrei Raţiu o foloseşte pe Loredana Calotescu timp de câteva luni ca imagine a agenţiei, deşi ea nu se mai afla în România, fiind la Toronto de doi ani.

„Loredana Calotescu, vedeta Agenţiei « Prince d’Armeny » şi fosta mare iubire a Prinţului Andrei Raţiu”

Deşi s-au despărţit de multă vreme, iar prinţul a ajuns „cerşetor” de libertate în faţa magistraţilor, Andrei Raţiu o mai promovează încă pe contul personal de pe Hi5, ba, mai mult, chiar o prezintă pe Loredana ca „divă şi marea sa iubire”. Tot de pe acel cont mai aflăm şi despre pasiunea pe care autointitulatul prinţ a avut-o pentru piteşteanca noastră. Dovada, un număr impresionant de fotografii cu Loredana Calotescu, sub pozele căreia chiar prinţul a scris cu „peniţa” sa regală adevărate declaraţii de dragoste la adresa piteştencei: „Superba solistă Loredana Calotescu, o divă la 13 ani”, „Solista Loredana Calotescu, la începuturile carierei de model la Agenţia Prince d’Armeny”, „Solista Loredana Calotescu, într-o fotografie realizată de către Prinţul Andrei Raţiu în studiourile Agenţiei „Prince d’Armeny”, în vremea când Lory avea doar 13 ani….”, „Prinţul Andrei Raţiu şi febleţea lui, solista Loredana Calotescu. O frumoasă şi sinceră poveste de dragoste….”, „Solista şi top-modelul Loredana Calotescu, vedeta Agenţiei „Prince d’Armeny” şi fosta mare iubire a Prinţului Andrei Raţiu”, „Superba solistă Loredana Calotescu şi Prinţul Andrei Raţiu, o superbă şi sinceră poveste de dragoste….”. Acum, „prinţul” Raţiu a ajuns… arestatul Raţiu. Un şarlatan care a făcut bani grei pe spinarea fetelor aspirante la titlul de manechin. Fete printre care iată s-a numărat şi piteşteanca Loredana Calotescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.