Regele ţiganilor de la Costeşti, Dan Badea Stănescu al II-lea, a dat undă verde la pescuit pe balta sa regală, barajul Guăjani din comuna Ungheni.

 

“Regele-pescar” a închiriat de la Apele Române, pe 10 ani, barajul Găujani din Ungheni. În suprafaţă totală de 18 hectare, lacul este unul cu folosinţă piscicolă, dar Majestatea Sa vrea să îi dea şi o folosinţă turistică.

Fiind un cap regal ce se respectă, Dan Stănescu nu vrea să transforme lacul în vreo ţigănie de rând, cum se întâmplă de obicei, ci intenţionează să creeze o adevărată oază de linişte şi relaxare pentru pescari. Ca să îi atragă în mod special pe pescarii sportivi, dar nu numai, Dan Stănescu a populat barajul cu peste 10 tone pe peşte, adus special, numai soiuri unul şi unul – regale de-a dreptul!

Mai mult decât atât, pe malurile „bălţii regale“, Dan Stănescu vrea să construiască zeci de căsuţe din lemn, unde, pe lângă umbră, se va putea sta la picnic.

Tariful este de 80 de lei pe zi, maximum 4 undiţe, iar pescari pot pleca acasă cu maximum 5 kilograme de peşte.

După cum se poate vedea şi din imagini chiar Majestatea Sa a mers la o partidă de pescuit, însiţit, bineînţeles, de membrii Curţii regale din Costeşti.

Comments

comments