Reducerile iernii din VIVO! te trimit la munte!

Începutul acestui an îți aduce cu 70% în plus motive să te bucuri de shopping la VIVO! Pitești, iar cumpărăturile îți sunt răsplătite cu un city break la munte!

La VIVO! Pitești ai șansa de a îmbina utilul cu plăcutul pentru că reducerile iernii te trimit la  munte! Fă cumpărături din centrul comercial, bucură-te de reducerile iernii și poți câștiga 3 city break-uri la munte pentru familia ta și extra beneficii din partea magazinelor partenere. Așa că hai la shopping în VIVO! Pitești să profiți de cele mai mari reduceri, cele mai tari premii și o mulțime de beneficii!

Tombola cu premii este organizată în perioada 15 ianuarie – 25 februarie, iar pentru a participa la concurs, trebuie să cumperi în această perioadă produse din magazinele aflate în VIVO! Pitești în valoare de minim 100 de lei, pe un singur bon fiscal, și să mergi la Biroul de informații din incinta centrului comercial pentru a te înscrie.

Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor 3 premii, constând în city-break-uri în Poiana Brașov pentru 2 adulți și 2 copii, vor avea loc pe 22 ianuarie, 5 și 26 februarie 2018.

Mai multe detalii despre tombolă și regulamentul acesteia poți găsi pe pagina https://vivo-shopping.com/ro/pitesti/noutati-si-evenimente/tombola-iernii/ID14846.

Sezonul reducerilor a sosit, este momentul să experimentezi în voie orice stil vestimentar pentru că acum colecțiile de toamnă – iarnă au prețuri cu până la 70% mai mici. Magazinele din VIVO! Pitești au pregătit o mulțime de oferte pentru clienți. Nu rata ocazia de a te bucura de promoții și profită de această șansă ca să îți completezi garderoba cu piese în trend.

Sărbătorim Mica Unire cu bucurie

Pe 24 ianuarie, în această zi specială pentru români, centrul comercial VIVO! Pitești te invită, de la ora 18.00, să te bucuri de un spectacol minunat cu muzică și dansuri populare, susținut de copiii talentați de la mai multe ansambluri folclorice din Pitești.

Vino împreună cu cei dragi să încingem o horă și să sărbătorim alături de:

・ ”€Ansamblul folcloric Mlădiţe Argeşene” o echipă inimoasă de copii de la Palatul Copiilor din Pitești, coordonați de dna. profesoară Corina Voicilă.

・Clubul de dans al Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu Nr. 20 Pitești, coordonat de dna. coregraf Cristina Maricescu.
・ Ansamblul de dansuri populare ”€Plaiuri Argeșene” de la Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești, coordonați de domnul instructor Daniel Maricescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.