Sesiunile de shopping efectuate de argeșeni în centrul comercial Pitești Mall sâmbăta care tocmai a trecut au fost răsplătite cu premii surpriză. Clienții au avut parte de distracție și au resimțit bucuria copilăriei, jucându-se o variantă reinterpretată a celebrului joc “Piticot”. Cei care au făcut cumpărături de minim 100 de lei din magazinele din Pitești Mall au avut șansa de a da cu zarul, câștigând premii surpriză oferite de magazinele Mim, Hervis, Adidas, Springtime, Gatta, Avva și Plusoptic, dar și bilete la film.
Pe parcursul serii, distracția a fost asigurată de momentele artistice oferite de formația Amigos care a susținut un concert pe scena din Pitești Mall, interpretând hituri internaționale, dar și de trupa de dans D’Estiny Dance din Pitești care a oferit momente de dans contemporan, de societate, dar și țigănesc și Bollywood.
O altă supriză pregătită de reprezentanții centrului comercial pentru clienții care au ales să-și petreacă ziua de sâmbătă la cumpărături au fost bilete la film valabile în Cinema City Pitești, oferite la fiecare 100 de lei cheltuiți pe un bon de cumpărături.
Prețurile, deja reduse de magazinele din Pitești Mall, au scăzut și mai mult pe parcursul zilei, ajungând la discout-uri record și de 90%! Și colecțiile noi, de primăvară –・vară au beneficiat de prețuri mai mici cu până la 30%. Cu o asemenea ofertă de nerefuzat, clienții aflați în căutarea unor produse de foarte bună calitate la prețuri avantajoase nu s-au lasat mult așteptați, mii de argeșeni profitând de discounturile șoc afișate de magazinele din Pitești Mall.
Pitești Mall promite clienților o primăvară plină de evenimente și distracție. Următorul eveniment este dedicat Zilei Îndrăgostiților și îl va avea ca invitat special pe celebrul burlac Bogdan Vlădău care va juca rolul lui Cupidon. Acesta va supune cuplurile la jocuri și concursuri menite să le testeze dragostea și îi va ajuta pe cei singuri să-și găsească perechea la sesiunea de speed dating. Îndrăgostiții vor avea parte și de alte surprize pregătite de reprezentanții centrului comercial Pitești Mall.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI