Recorduri la alegerile locale. La Bradu, PSD a obținut 10 mandate de consilieri

Primarul Dan Stroe, ales pentru al doilea mandat cu peste 66% dintre voturi, și-a consolidat poziția de prim-gospodar al comunei Bradu.

Pot spune că la Bradu au fost câteva recorduri la alegerile locale. Pentru prima dată după 1990, prezența la Bradu a fost atât de mare, peste 4.000 de oameni mergând să voteze. În al doilea rând, este pentru prima dată când un partid obține atât de multe mandate de consilieri: în cazul de față, PSD a obținut 10 mandate din 15, deci avem majoritatea necesară pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele. Le mulțumesc brădenilor că au avut încredere în mine, că au apreciat seriozitatea mea și a colegilor mei. A fost o campanie cu atacuri urâte la adresa mea și a membrilor familiei mele, dar brădenii au văzut că m-am ținut de cuvânt și ceea ce am promis am realizat. Și pentru următorul mandat am proiecte pentru fiecare zonă, pentru fiecare stradă, proiecte pe care le voi realiza.

Prioritatea mea, până acum, a fost aceea ca fiecare locuitor al comunei să aibă utilități. De acum ne putem ocupa și de alte proiecte, precum iluminat cu lămpi LED, amenajare trotuare, amenajarea Văii Geamăna. În acest caz, am depus un proiect la Compania Națională pentru Investiții dar, dacă nu vom primi banii solicitați de la Guvern, vom face investiția cu fonduri proprii, dar în 2-3 ani pentru a nu greva bugetul”, a declarat Dan Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.