Razie în trafic, în Argeș. Zeci de permise de conducere suspendate într-o singură zi

Razie în trafic, în Argeș. Zeci de permise de conducere suspendate într-o singură zi. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 243 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 29 de permise de conducere și au retras opt certificate de înmatriculare.

Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști conducând fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe D.C. 3, pe raza localității Berevoești, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Lunca Corbului, care conducea o autoutilitara pe Bulevardul Libertății din Pitești, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Conducea sub influența alcoolului

Poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Uda, care conducea un autoturism pe strada Oțelești din orașul Ștefănești, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.