Rămasă fără candidat la funcția de primar, după ce lui Nicolae Gavrilescu i-a fost interzisă candidatura, organizația PNL Călinești, condusă de Radu Stîlpeanu, merge mai departe. Ba, mai mult, liderul liberalilor din Călinești este convins că el și echipa sa se vor bate în Consiliul local pentru a pune în practică toate proiectele care aduc bunăstare locuitorilor.

Domnule Stîlpeanu, cum vă descurcați acum, după ce organizația pe care o conduceți, PNL Călinești, a rămas fără candidat la funcția de primar?

  • Nu a fost o veste prea bună pentru noi când am aflat că domnul Nicolae Gavrilescu nu mai poate candida, dar asta e, viața merge mai departe. Însă am încredere în echipa mea, niște oameni extraordinari, profesioniști adevărați, care vor să aducă bunăstare pentru toți locuitorii comunei Călinești. Pot să spun că rămânerea fără candidat la funcția de primar, nu doar că nu ne-a demobilizat, ba, chiar ne-a întărit pentru această bătălie electorală.

Ce veți face în continuare?

  • Exact ce ne-am propus încă de la începutul acestei bătălii electorale. Să venim cu proiecte care pot schimba în bine viața concetățenilor noștri. Nu cu sloganuri, ci cu politici sănătoase. Mă uit și eu cu uimire cum vin unii și promit lucruri care nu se pot realiza, numai din dorința de a câștiga un vot. Eu nu sunt adeptul principiului politic: hai să promitem cu sacul, să ajungă la tot satul Nu! Sunt un om serios, care trăiește împreună cu familia în Călinești, și care este convins că va fi viață și după alegerile din 27 septembrie. Eu și echipa mea de consilieri nu promitem minciuni, pentru ca după 27 septembrie să ne fie rușine să ne uităm în ochii celor care ne-au votat. Repet, ne vom bate în Consiliul local pentru condiții civilizate de viață în toată comuna Călinești, dar nu cu promisiuni deșarte în această campanie electorală.

În ce credeți, domnule Stîlpeanu?

  • În Dumnezeu, și în faptul că bunăstarea unei comunități se reflectă în fiecare casă, în fiecare stradă sau cătun, într-un plan urbanistic modern, în starea de spirit pe care reușim să o inducem locuitorilor. Știți, dacă pe alții îi preocupă cel mai tare cum să câștige alegerile de la Călinești, pe mine mă frământă un singur lucru: cum modernizăm comuna Călinești și cum ne reinventăm ca și comunitate pentru ca oamenii să nu mai plece de aici, ci să prospere în localitatea în care s-au născut?

Comments

comments