COPIE LA INDIGO La fel ca şi excentricul primar din Constanţa, consilierul PNL, Sorin Sorescu, se dă cu parapanta, merge la Carnavalul de la Rio şi înoată alături de rechini. Sorin Sorescu este consilier local PNL în Curtea de Argeş. Este medic veterinar, însă nu mai profesează, acum fiind patronul unei firme de distribuţie. Pentru că este pasionat de sporturile extreme şi călătoriile în cele mai exotice locuri de pe Glob, Sorin Sorescu s-a ales în oraş cu porecla de „Radu Mazăre”. Şi porecla nu este tocmai întâmplătoare, dacă ţinem cont că, precum primarul Constanţei, „Radu Mazăre” din Curtea de Argeş a înotat cu rechinii, a zburat cu deltaplanul şi a fost la celebrul Carnaval de la Rio.
Bineînţeles că cele mai spectaculoase concedii au fost cele din Brazilia şi din Mexic. La Rio a fost în perioada Festivalului de Samba, unde s-a pozat cu cele mai frumoase femei  din lume, a zburat cu deltaplanul şi a vizitat celebra statuie a lui Isus din Rio de Janeiro. În Mexic, în schimb, a făcut scuba diving, a înotat alături de delfini şi rechini şi a vizitat Parcul Naţional Xcaret.
Consilierul PNL se poate lăuda că a fost chiar în locul în care s-a filmat „Războiul stelelor”, în Tunisia. „Fiecare dintre noi avem o pasiune. A mea este aceasta, să văd cât mai multe locuri de pe Glob. Poate şi din cauza faptului că, în copilărie, nu am avut ocazia să călătoresc nicăieri. Până la 18 ani, nu văzusem nici măcar Marea Neagră.
Trebuie să spun că, pentru a ajunge acolo unde îmi doresc, urmăresc ofertele agenţiilor de turism şi doi – trei ani. De exemplu, în Mexic am fost cu 750 de euro, all inclusive. Rezonabil, spun eu, în condiţiile în care nu găseşti o astfel de vacanţă mai ieftină de 3.000 de euro. Important este să ai răbdare, să „vânezi” astfel de oferte, numai aşa poţi vedea cât mai multe locuri din lume, dacă nu te dau banii afară din casă”, ne-a declarat consilierul PNL.
L-am întrebat pe „Radu Mazăre” din Curtea de Argeş ce părere are despre „sosia” sa, excentricul primar din Constanţa: „Îşi trăieşte viaţa! Dar eu, spre deosebire de el, sunt un familist convins. Nu merg nicăieri fără soţie şi fiu. Copilul meu a văzut, până la 12 ani, tot ceea ce eu am văzut până la 37 de ani”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI