PSD Argeş: “Guvernul PNL care se împăunează cu rezultate economice care, de fapt, sunt dezastruoase!” Institutul Național de Statistică arată că puterea de cumpărare a pensionarilor se prăbușește, contrazicând astfel Guvernul PNL care se împăunează cu rezultate economice care, de fapt, sunt dezastruoase!

În luna august 2020, față de aceeași perioadă a anului trecut, cele mai mari creșteri de prețuri la alimente s-au înregistrat în special la cele proaspete, respectiv la fructe (+15%), legume (+15%), citrice (+13%), dar și făina (+7%).

PSD a avut dreptate când a susținut că majorarea punctului de pensie cu doar 14% nu poate acoperi pierderea pensionarilor din puterea de cumpărare.

Cei 5 milioane de pensionari români au fost păcăliți de Guvernul Orban-PNL. Li s-a promis că se va aplica o creștere a punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, dar cu două săptămâni înainte de majorare li s-a spus că nu sunt bani pentru ei.

Domnilor guvernanți! Nu vă mai bateți joc de pensionari și dați-le drepturile care li se cuvin!

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Social Democrat – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200019.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI