Adolescent de 16 ani, reţinut de politişti pentru scandal. Şi-a rănit prietenii cu un cuţit. Joi, 10 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni.

Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către polițiști și condus la sediul poliției. Acesta este chiar nepotul fostului senator PSD de Argeş şi fost prefect al judeţului, Constantin Tămagă.

Scandalul s-a produs în Piteşti, şi ar fi fost surprins chiar şi de o cameră de supraveghere din zonă. Din câte se pare, tânărul şi-ar fi rănit prietenii cu un cuţit, superficial, este adevărat, însă ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, l-au reținut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI