PROMOVARE! Echipa de fotbal Real Bradu este în Liga a III-a

Echipa de fotbal a Primăriei Bradu, Real Bradu, a promovat în Liga a III-a. ”Promovare!!! Real Bradu este în Liga a III-a!!! Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect frumos!”, este mesajul transmis de reprezentanții CS Real Bradu.

Și Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Argeș i-a felicitat pe fotbaliștii din Bradu pentru promovare: ”Pe 23 mai, CS Real Bradu a obținut promovarea în Liga a III-a după ce a învins în prima fază de calificare, la Mediaș, campioana județului Satu Mare – CS Victoria Carei cu scorul de 3-0 și în faza a doua pe echipa CS Balotești (Liga a III-a dar cu ștate vechi și în Liga a doua), învingând-o în tur, la Balotești cu scorul de 2-0(2-0) și în retur, pe 23 mai la Bradu, cu scorul de 4-0(2-0)!

Felicităm toți jucătorii echipei care au jucat excelent în toate cele trei partide de baraj, precum și pe oficialii clubului, împreună cu aleșii Consiliului Local Bradu care au sprijinit permanent fotbalul, în special, și mișcarea sportivă, în general, în comuna Bradu! Încă o dată felicitări, mult succes în Liga a III-a și ne mândrim cu voi!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here