În perioada vacanţei judecătoreşti 13 iulie – 1 septembrie 2015, la Curtea de Apel Piteşti vor fi soluţionate doar cauzele care au caracter urgent.

Şedinţele de judecată sunt programate după cum urmează:

Secţia I Civilă:
– cererile de ordonanţe preşedinţiale; cererile de suspendare a judecăţii; cererile privind măsurile asiguratorii; cererile de plasament de urgenţă al minorilor; cazurile de adopţie şi cauzele privitoare la abandon; cauzele privitoare la limitarea exerciţiului dreptului la liberă circulaţie în străinătate. Şedinţele de judecată se vor desfăşura în datele de 15 şi 22 iulie 2015 şi, respectic, 4 şi 27 august 2015.

Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal:
– cererile de ordonanţe preşedinţiale; cererile de suspendare a executării; cererile de restituire a cauţiunii depuse; măsurile asiguratorii; cauzele privind informaţiile publice; excepţiile de nelegalitate; recursurile declarate la încheierile judecătorului delegat. Şedinţele de judecată se vor desfăşura în datele de 13 şi 29 iulie şi, respectiv, 11 şi 27 august 2015.

Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie:
– contestaţiile declarate la încheierile de propunere a arestării preventive; contestaţiile declarate la încheierile de prelungire a arestării preventive; contestaţiile declarate la încheierile de menţinere a arestării preventive; contestaţiile declarate cu privire la măsura arestului la domiciliu; contestaţiile declarate cu privire la măsura controlului judiciar sau a controlului judiciar pe cauţiune; cererile formulate de autorităţile judiciare străine în baza Legii nr. 302/2004 privind cooperarea internaţională în materie penală; cererile privind luarea măsurii arestării preventive sau a altor măsuri preventive neprivative de libertate şi, după caz, cererile de prelungire a acestor măsuri; cererile privind măsura arestului la domiciliu, a controlului judiciar şi a controlului judiciar pe cauţiune, soluţionate în primă instanţă de curtea de apel; alte cereri cu caracter urgent prevăzute de lege. Şedinţele de judecată se vor desfăşura în raport de înregistrarea acestor cereri.

Persoanele interesate: părţi în cauză, apărători ori mandatari care doresc să depună diverse acte la dosarele aflate pe rolul instanţei Curţii de Apel Piteşti sau să obţină copii de pe acte din dosare, în condiţiile legii, se pot adresa Biroului Arhivă şi Registratură de la sediul instanţei, în fiecare zi de miercuri, începând cu data de 15.07.2015, între orele 09.00 – 13.00.

Comments

comments