Program de dezvoltare managerială, din acestă toamnă, organizat de AOA Argeș

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș organizează, începând din această toamnă, un program de dezvoltare manageriala, cu aplicabilitate 100%, program care isi propune sa dezvolte un nou concept in zona antreprenoriala, antreprenorul manager.

”Astfel, solutia propusa de noi va va permite sa setati obiective intr-o maniera profesionista, sa aveti un management al timpului eficient, sa determinati intr-o maniera obiectiva, profesionista si eficienta cauza, dar mai ales solutia dificultatilor ce deriva din activitatea pe care o derulati, fie ca este vorba despre factori interni sau externi. Totodata, implementarea acestui set de instrumente va va permite sa determinati pozitia dumneavoastra in cadrul pietei pe care actionati, si totodata sa descuperiti actiunile pe care trebuie sa le intreprindeti pentru a evolua. Un alt element inovator in cadrul acestui concept il reprezinta Managementul inteligenței multi-generationale”, se arată în comunicatul transmis de AOA Argeș.

Durata acestui program este de un an, impartit pe 4 module distincte, fiecare modul dureaza 3 luni.

Structura programului este urmatoarea:
– basic management – roluri manageriale
– advanced management – instrumente de lucru manageriale
– leadership – capacitatea de a conduce – dezvoltarea resursei umane
– management performant.

Programul este sustinut de un membru AOA Arges, absolvent de MBA, cu un background bogat in domeniul consultantei si formarii in mediul de business sic el bancar din Romania.

Costul unui modul de curs este de 200 de Euro si cuprinde urmatoarele:
– participarea la programul de formare vinery 6 octombrie incepand cu ora 17:00 si sambata, 7 octombrie, incepand cu ora 10:00
– suport de curs personalizat
– coffee break-uri
– pranz in data de 7 octombrie
– 3 sedinte de follow-up, organizate in cadrul cate unui business breakfast, cand vom evalua progresul implementarii conceptelor dezvoltate in cadrul programului (sedintele de follow-up se desfasoara lunar).

Locurile sunt limitate! Pentru detalii si inscrieri: 0723600931; aoaarges@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here