De la 1 decembrie, în cadrul magazinului de desfacere a preparatelor din carne ce aparţine Complexului „Rehoma”, au fost introduse şi produse de patiserie şi panificaţie. Pe lângă cele aproximativ 30 de reţete de prăjituri, torturi, cozonaci de casă şi dulciuri, toate preparate în laboratorul propriu, managerul complexului, Nicolae Popescu, a venit şi cu o reţetă nouă de pâine. Bazată pe ingrediente 100% naturale, fără E-uri şi alţi aditivi, pâinea comercializată de „Rehoma” este fabricată după o reţetă veche de aproape 50 de ani. Practic, este o pâine al cărei gust seamănă izbitor de mult al celei coapte în vatră.

Pâinea este băgată în cuptor după ce a fost frământată dintr-o făină ţinută timp de 30 de zile într-un mediu izolat, fără ca cineva să umble la ea. Pentru că nu se folosesc agenţi de afânare, ca produsul să aibă un termen mare de garanţie, producţia va fi una mai mică la început, iar respectiva pâine nu poate fi achiziţionată decât din magazinul Rehoma, situat pe str. N. Bălcescu din Piteşti.

Murăturile, o altă delicatesă marca „Rehoma”

Pentru a-şi face cunoscute pe piaţa piteşteană pâinea cea sănătoasă, dar şi delicioasele prăjituri, managerul Nicolae Popescu a organizat săptămâna trecută o expoziţie cu degustare. O altă surpriză oferită clienţilor de către managerul de la „Rehoma” au reprezentat-o murăturile asortate, depozitate în butoiaşe speciale şi scoase la vânzare. Morcovii, castraveţii, gogoşarii şi pepenele galben murat i-au uimit pe toţi, clienţii fiind foarte interesaţi de reţeta folosită.
Pentru anul viitor, Nicolae Popescu promite să vină cu o nouă surpriză pentru clienţii săi, mai ales că unicitatea produselor sale constă în folosirea de reţete şi tehnici vechi.

Carmangeria „Rehoma” – tradiţie şi naturaleţe

Legat de preparatele din carne, Carmangeria „Rehoma” vine în întâmpinarea piteştenilor şi nu numai, cu preparate din carne naturală 100%, la fel ca în anii ’50, respectând cu stricteţe reţetele originale. Pe plan local, Carmangeria „Rehoma” este una dintre puţinele, poate şi singura, care se mândreşte cu produsele sale naturale ce conţin numai componente naturale precum carne, condimente naturale şi sare.
Graţie experienţei acumulate în timp, „Rehoma” îmbină produsele tradiţionale cu înalta calitate de producţie modernă. Produsele de carmangerie sunt afumate cu lemne, dar se pot oferi şi produse neafumate, pentru copii, la comandă. Gama de produse pusă la dispoziţie de Carmangeria „Rehoma” Piteşti este foarte bogată şi variată, iar aceasta cuprinde: muşchi ţigănesc, muşchi file, pastramă, tobă, lebăr, crenvurşti, pate de ficat, salamuri, parizer.
Muşchiul ţigănesc produs de Carmangeria „Rehoma”, alături de pastramă şi salamurile, oferă cel mai bun gust posibil, toate fiind create cu stricteţe şi cu devotament pentru tradiţie şi naturaleţe.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI