Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a dat Startul Festiv competiției automobilistice Raliului Argeșului 2021. Joi seară, în centrul Piteștiului, a fost dat startul oficial al ediției 2021 a Raliului Argeșului.
Un număr de 74 de echipaje s-au aliniat la start pentru probele de vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie.
Printre participanții de marcă se numără și vedeta de televiziune Dani Oțil, care a fost și prezentatorul evenimentului de deschidere.
Raliul se desfășoară pe durata a două zile de concurs: vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie. Traseul pregătit va purta concurenții pe 123 de kilometri în principalele zone ale județului Argeș.
Astăzi, participanții vor efectua testele oficiale pe traseul de lângă Budeasa Mică între 8h15 și 12h30, ca mai apoi să pornească în competiția celor patru probe speciale, în zona Câmpulung.
Sâmbătă este ziua cea mai lungă a Raliului Argeșului, atenția fiind concentrată pe Transfăgărășan, faimosul drum național cu peisajele sale superbe din Munții Făgăraș. Concurenții vor parcurge drumul dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra dus-întors, într-o provocare dificilă, cu sute de viraje succesive pe care piloții se vor duela cu secundele. În final, cele mai bune echipaje vor fi aplaudate la festivitatea de premiere programată la 18h30 în Pitești.

Comments

comments