Cu această ocazie, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj public.

“În această zi, comunitatea internaţională devine mai conştientă de cauza persoanelor cu dizabilităţi, însă pentru milioane de români care au dizabilităţi sau care cunosc, au în grijă sau împart locuinţa cu o persoană cu dizabilităţi, problema aceasta este prezentă în viaţa lor timp de 365 de zile pe an. Aceşti români sunt vecinii noştri, prietenii noştri, colegii noştri, membrii familiilor noastre, oameni ca şi noi care ar trebui respectaţi şi sprijiniţi.

Consider că sprijinul acordat persoanelor cu dizabilităţi şi integrarea acestora în societate constituie un element vital al unei Românii mai prospere şi mai egale.

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru aceste persoane. Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul lor, munca, talentul și aptitudinile.

Cu această ocazie, urez un călduros „La mulți ani și multă sănătate!” acestor persoane care ne demonstrează zilnic că sunt puternice, vesele și optimiste!”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI