Primarul Georgescu este decis să demită conducerea CS Mioveni

Cu numai 10 puncte în clasament şi retrogradaţi în proporţie de 90%, jucătorii de la CS Mioveni au reuşit să-i provoace primarului Ion Georgescu adevărate insomnii. Supărat pe fotbalişti, dar mai ales dezamăgit de conducătorii clubului, edilul este acum hotărât să facă o adevărată curăţenie în cadrul grupării galben-verzi.
Avertismentul către şefii de la Mioveni a venit încă de la începutul perioadei de pregătire montană din această iarnă, atunci când Georgescu i-a anunţat pe Ţuţală, Tunaru şi restul conducătorilor de la club că, în cazul în care echipa nu va avea un debut de retur reuşit, va tăia în carne vie. Principalul reproş al edilului este acela că Răzvan Tunaru, directorul general al clubului, a transferat jucători doar cu numele, Dică, Neaga, Mărgăritescu şi restul companiei aducând echipa pe marginea prăpastiei.
Alături de Tunaru, în dizgraţie se află şi preşedintele executiv, Ion Ţuţală, acestuia reproşându-i-se că nu a fost în stare să conducă gruparea din Mioveni. Mai mult, Ţuţală a „reuşit” contraperformanţa de a nu merge decât în două deplasări cu echipa, mulţi jucători neştiind prea bine care este rolul său în club.

Dumitru Olteanu preia frâiele

Pe lângă cele enumerate mai sus, desele scandaluri dintre Tunaru şi Ţuţală l-au făcut pe primar să se gândească tot mai serios la demiterea celor doi. În aceste condiţii, este interesant de văzut cine le va lua locul, pentru că, mai mult ca sigur, în această săptămână se va anunţa renunţarea la cei doi. Prima şi cea mai viabilă opţiune este Dumitru Olteanu, actualul preşedinte al Consiliului Director de la CS Mioveni. Om de încredere al primarului, Olteanu va fi, în mod sigur, un factor de echilibru între Primărie şi club, aşa că are toate şansele de a deveni preşedinte.
Singura mare problemă este că Olteanu este consilier local şi că actuala funcţie ar putea să îi creeze probleme în viitor şi anume la alegerile locale din 10 mai. Cu o echipă retrogradată şi cu mulţi bani cheltuiţi de la bugetul local, Olteanu ar putea fi o pradă uşoară pentru adversarii politici.
Ruptura dintre primar şi club s-a observat mai ales săptămâna trecută, atunci când Georgescu nu a venit la meciul de pe teren propriu cu Târgu- Mureş. Dorind să nu mai dea ochii cu şefii clubului şi cu jucătorii, edilul a stat la televizor, dar a ţinut permanent legătura prin telefon cu Dumitru Olteanu. La final, atunci când, în urma egalului, CS Mioveni îşi semna retrogradarea, Ion Georgescu a făcut criză de nervi şi a început să ţipe la toată lumea din jurul său. A fost calmat cu greu şi numai ideea că, în sfârşit, va da afară o parte dintre conducătorii clubului l-a făcut să se mai liniştească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.