Primarul Georgescu a luat foc înaintea începerii sezonului

Nici nu a început sezonul în Liga I şi la CS Mioveni situaţia a devenit încordată. Cu o săptămână înaintea debutului, a avut loc prezentarea oficială a lotului, precum şi ultimul meci amical disputat de argeşeni împotriva celor de la Râmnicu Vâlcea. Totul era pregătit ca pentru o mare sărbătoare, stadionul aproape că se umpluse, jucătorii se pregăteau de ceremonie, antrenorii gândeau echipa. Numai că, la tribuna oficială, lucrurile s-au cam precipitat. Sosit la meci în minutul cinci, la început, primarul Ion Gergescu a privit nepăsător jocul. Evoluţia galben-verzilor l-a enervat însă peste măsură pe edilul din Mioveni. La pauză, scorul era 0-0, după o evoluţie destul de slabă a gazdelor, moment în care primarul a explodat. „Ca în zilele bune“, Georgescu a început să ţipe la cei din jur, ameninţându-i că, dacă echipa nu începe să joace ceva, va fi vai şi amar de capul lor. Mai mult, cum în repriza secundă fotbaliştii au evoluat tot ca în prima, Georgescu a devenit şi mai nervos. Golul realizat de Ionuţ Voicu nu l-a îmbunat pe primar, acesta continuând să vocifereze la fiecare fază a gazdelor.La final, nedorind să facă scandal la vestiare, Georgescu a plecat imediat spre casă, trimiţând însă echipei un mesaj clar: „În campionat, ori jucaţi, ori plecaţi imediat de la Mioveni!“.

Evoluţie modestă a argeşenilor

Adevărul este însă că CS Mioveni a jucat foarte slab în ultima confruntare de dinaintea sezonului. Dică a fost inexistent pe teren, Tănasă s-a încurcat în fiecare minge, Naidin nu a dat două pase bune, iar Neagu a fost deseori surprins de adversarul direct.
Totuşi un punct pozitiv pentru evoluţiile lui Mărgăritescu şi Dina, cei doi jucând de parcă se aflau la Mioveni de foarte mulţi ani. Galben-verzii au învins cu 1-0 pe Vâlcea, dar evoluţia echipei nu a convins, dând mari frisoane suporterilor argeşeni care au fost la stadion.

Lotul de jucători pentru sezonul 2011-2012 – Liga I

Înaintea meciului cu Vâlcea, a avut loc prezentarea lotului echipei CS Mioveni. Vă prezentăm, în continuare, fotbaliştii ce urmează a evolua în sezonul 2011-2012 la Mioveni.

Portari:

Valentin Ilie Coca: (02.09.1987, Timişoara) – a mai jucat la CSS Timişoara, Calor Timişoara, FC Argeş, Severnav Tr Severin. A venit la Mioveni în această vară.
Octavian Alexandru Popescu (05.11.1985, Piteşti) – a mai jucat la Internaţional Piteşti, Rova Roşiori, Unirea Alba Iulia, Minerul Mehedinţi, Muscelul Câmpulung. Debut la CS Mioveni: 2009.
Cristian Hăisan: (03.03.1981, Iaşi) – a mai jucat la Rocar, FC Vaslui, Altay Constanţa, FCM Bacău, FC Braşov. A venit la Mioveni în această vară.

Fundaşi:

Ionuţ Cosmin Voicu: (02.08.1984 – Alexandria) – a mai jucat la FC Argeş, Rarora Rm Vâlcea, Rulmentul Alexandria, Inter Gaz Bucureşti, FC Braşov. A venit la Mioveni în această vară.
Adrian George Iordache: (12.12.1980, Piteşti) – a mai jucat la Forestierul Stâlpeni, Dinamo, Poiana Câmpina, Oţelul, Shinnik Yaroslavl, FC Argeş, Alki Larnaka, AEL Limassol, Rapid Bucureşti, Khazar Lankaran. A venit la Mioveni în această vară.
Mihai Olteanu (14.04.1980, Piteşti) – a mai jucat la Forestierul Stâlpeni. Debut la CS Mioveni: 2002.
Marian Ionuţ Miulescu (19.09.1987, Piteşti) – a mai jucat la Şcoala Dobrin, Sporting Piteşti, Mureşul Luduş, Transil Tg Mureş, Muscelul Câmpulung. Debut la CS Mioveni: 2009
Bogdan Mircea Stoica (21.04.1981, Piteşti) – a mai jucat la FC Argeş, Dacia Piteşti, ARO Câmpulung. Debut la CS Mioveni: 2003.
George Alexandru Neagu: (24.04.1985, Orăştie) – a mai jucat la FC Naţional, Minerul Lupeni, Dacia Mioveni, Internaţional Curtea de Argeş, UTA, Pandurii Tg Jiu. Debut la CS Mioveni: 2008 (a revenit la echipă în această vară).
Ilie Baicu (05.12.1974, Stâlpeni) – a mai jucat la Forestierul Stâlpeni, FC Argeş, FC Vaslui, Internaţional Curtea de Argeş. Debut la CS Mioveni: 2001 (a revenit la echipă în 2009).

Mijlocaşi:

Gabriel Nicolae Enache (18.08.1990, Mioveni) – Debut la CS Mioveni: 2007 (este crescut la Centrul de Copii şi Juniori Mioveni).
Alexandru Florian Mandea: (17.03.1989, Craiova) – A mai jucat la Armata Craiova, CSM Rm Vâlcea, Gloria Bistriţa. A venit la Mioveni în această vară.
Răzvan Adrian Huzuneanu  (05.10.1985, Galaţi) – a mai jucat la CS Curtea de Argeş, Gloria Buzău, Dinamo II, Cetate Suceava, Muscelul Câmpulung, FC Silvania. Debut la CS Mioveni: 2009 (a revenit la echipă în 2011).
Dan Săndulescu (01.04.1985, Piteşti) – a mai jucat la FC Argeş, Oltul Slatina, Calatis Mangalia, Juventus Bucureşti, FC Baia Mare, FC Bihor Oradea. Debut la CS Mioveni: 2003 (a revenit la echipã în 2009).
Valentin Coşereanu (17.07.1991, Scorniceşti) –  Debut la CS Mioveni 2009 (este crescut la Centrul de Copii şi Juniori Mioveni).
Iulian Adrian Vladu (02.02.1982, Caracal) – a mai jucat la FC Argeş, Progresul Caracal, Prefab Modelu. Debut la CS Mioveni: 2001 (a revenit la echipă în 2009).
Mihai Dina: (15.09.1985, Craiova) –  a mai jucat la Extensiv Craiova, FC Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova. A venit la Mioveni în această vară.
Leonard Toni Marian Naidin: (15.09.1979, Timişoara) – a mai jucat la FC Bihor Oradea, Poli Timişoara, Dinamo, Politehnica Iaşi, Neftci Baku. A venit la Mioveni în această vară.
Nicolae Constantin Dică: (09.05.1980, Piteşti) – a mai jucat la Dacia Piteşti, FC Argeş, Steaua, Catania, Iraklis, CFR Cluj, Manisaspor. A venit la Mioveni în această vară.
Andrei Mărgăritescu (01.01.1980, Piteşti) – a mai jucat la Rapid, Tractorul Braşov, Olimpia Satu Mare, Unirea Focşani, Dinamo, Terek Grozny. A venit la Mioveni în această vară.
Dakson Da Silva 24 ani – Vasco DaGama

Atacanţi:

Adrian Constantin Neaga:  (04.06.1979, Piteşti) – a mai jucat la FC Argeş, Dacia Piteşti, Steaua, Al Nasr, Chunnam Dragons, Ilhwa Ch. Seongnam, Neftci Baku, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk. A venit la Mioveni în această vară.
Ciprian Ioan Tănasă: (02.02.1981, Fălticeni) – a mai jucat la FC Argeş, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Metalurg Donetsk. A venit la Mioveni în această vară.
Claudiu Ionescu (18.08.1984, Piteşti) – a mai jucat la Internaţional. Debut la CS Mioveni: 2004 (a revenit la echipă în 2010).

Roberto Ayza Berca (19.05.1981, Brazilia) – a mai jucat la: Ponte Preta, Guarani, Veranopolis, Londrina, Portuguesa Londrinense, Caxias FC, Cetatea Suceava, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Bihor Oradea. Debut la CS Mioveni: 2009.
Andrei Nilă (16.08.1985, Vatra Dornei) – a mai jucat la FC Argeş, Building Vânju Mare, Internaţional, Muscelul Câmpulung. Debut la CS Mioveni: 2002. A revenit la echipă în 2009.

Conducerea tehnică: Antrenor principal: Ionuţ Popa, antrenor secund: Constantin Stancu. Antrenor portari: Nicolae Bratu. Medic: Viorel Nicola, maseur: Bogdan Nedelcu.
Conducerea administrativă: Preşedinte executiv: Ion Ţuţală, director general: Răzvan Tunaru, director sportiv: Şerban Gheorghe, director marketing: Claudiu Cojocaru.
Preşedinte Consiliu Director: Dumitru Olteanu, vicepreşedinte Consiliu Director: Marian Sima. Membri: Ion Georgescu, Dumitru Olteanu, Ion Martalogu, Gheorghe Didiţă, Ion Oprescu, Jan Vălimăreanu, Petrică Livezeanu, Marian Sima, Ion Din, Ion Ţuţală. Cornel Franţescu.

Mărgăritescu a semnat la vestiare

Înaintea meciului cu Vâlcea, nu se ştia dacă Andrei Mărgăritescu va juca la Mioveni şi asta pentru că nu semnase contractul cu gruparea argeşeană. După discuţii care au durat câteva ore, Mărgăritescu a acceptat să semneze contractul, la vestiare, după care s-a dezechipat şi a intrat pe teren. În altă ordine de idei, trebuie spus că la joc a asistat şi soţia lui Andrei, aceasta luând loc în tribună, la masa presei, de unde şi-a aplaudat mai mereu soţul.

Dică a schimbat vestiarul

Nemulţumit de condiţiile vestiarului echipei gazdă din stadionul de la Mioveni, Nicolae Dică a discutat cu primarul Ion Gergescu. Cinci minute i-au fost suficiente jucătorului pentru a-l convinge că vestiarul trebuie renovat şi modernizat, iar acum echipa are cu adevărat un vestiar de înaltă clasă.

Tunaru conduce singur clubul

Pentru că preşedintele Ion Ţuţală şi directorul sportiv Şerban Gheorghe sunt în concediu medical, clubul de fotbal de la Mioveni a rămas pe mâinile lui Răzvan Tunaru. Ajutat din când în când de Claudiu Cojocaru, directorul de marketing, Tunaru nu mai ştie cum să facă faţă tuturor problemelor existente la acest început de sezon, motiv pentru care multe probleme fie nu sunt rezolvate, fie sunt făcute de mântuială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.