Primarul Gârleanu, refuzat de liberalii din Bogați

REFUZ Primarul Ion Gârleanu a părăsit barca democrat-liberalilor argeşeni şi s-a înscris în PNL. Dezertarea primarului din Bogaţi nu a fost însă primită cu braţele deschise de organizaţia liberalilor din comună, motiv pentru care el a fost băgat cu forţa în partid de către liderii judeţeni. Săptămâna trecută, primarul din comuna Bogaţi, Ion Gârleanu, a părăsit barca PDL şi s-a înscris în PNL.

Anunţul, făcut public în conferinţa de presă atunci când liderul liberal Ion Popa l-a prezentat pe Gârleanu drept „proaspătă achiziţie”, i-a luat prin surprindere pe toţi, mai puţin, însă, pe liderii democrat-liberali argeşeni, care aveau informaţii de mai multă vreme că fostul şef de la Centrul de Reeducare din Găeşti vrea să dezerteze. „Nu ne-a surprins plecarea lui Ion Gârleanu, pentru că noi aflaserăm, pe surse, aşa cum se spune în presă, că acesta va trece la liberali. Mai mult decât atât, atunci când liderii USL Argeş spuneau în conferinţele de presă că nu vor pleca doar primari de la ei către noi, ci şi în sens invers, dar că vor dezvălui totul la timpul potrivit, noi ştiam deja că cel la care face referire este primarul din Bogaţi. Nu pot să spun că nu este o pierdere plecarea domnului Gârleanu, dar într-un război, fie şi politic, mai apar şi camarazi care trec în tabăra adversă. Dar nu aceasta-i problema, deoarece un partid mare nu stă într-un sigur om. Oricum, sunt curios să văd cum se vor armoniza lucrurile în organizaţia PNL din Bogaţi, deoarece, în momentul când Ion Gârleanu şi-a anunţat trecerea la liberali, cei de acolo nici nu au vrut să audă, motiv pentru care el a fost băgat mai mult cu forţa în acest partid de către liderii judeţeni. Din această cauză îmi este greu să cred că, la Bogaţi, adevăraţii liberali vor putea face front comun cu un primar care a fost mai întâi la PRM, apoi la PDL şi, mai nou, la PNL”, a declarat primarul Florin Frătică, preşedintele Ligii Primarilor şi Aleşilor Locali.
Dincolo de informaţiile pe care le deţine şeful Ligii Primarilor, conform unor surse liberale, se pare că organizaţia PNL din Bogaţi nu-l va susţine pe Ion Gârleanu în alegerile locale, cunoscută fiind rivalitatea pe care cele două părţi au avut-o încă de pe vremea când primarul se afla sub steagul tribunului Vadim Tudor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.