Luni a fost ultima zi în care s-au mai putut depune candidaturile pentru fotoliul de preşedinte al PSD Argeş. În cursa s-au înscris trei candidaţi: Ion Mânzână, directorul SC Jud Pază şi Ordine, senatorul Şerban Valeca şi deputatul Cătălin Rădulescu.

Lupta se anunţă destul de strânsă, cei trei având doar o săptămână la dispoziţie să-şi convingă membrii de partid, cu drept de vot, că merită să fie preşedinte. Cei care vor înclina balanţa, într-un fel sau altul, vor fi cu siguranţă primarii PSD, aceştia fiind şi preşedinţii organizaţiilor din localităţile pe care le conduc.

Primul care a dorit să comenteze cele trei candidaturi este primarul comunei Ungheni, Iulian Miu: “Eu sunt mai nou în partid, dar pe Mânzână îl cunosc încă de pe vremea când eram în PDL şi pot să vă spun că era unul dintre cei mai vocali lideri ai PSD. Domnul senator Valeca este un om deosebit însă nu poate ajunge preşedinte peste noapte, mai ales că domnia sa nu s-a afirmat prea mult în bătăliile politice electorale. De Mânzână se temeau mai toţi advresarii politici, pe când despre domnul Valeca nu vorbea mai nimeni. Un preşedinte de partid trebuie să aibă, pe lângă alte calităţi, şi ceva sânge în instalaţie… Dacă pe Florin Tecău, în varianta că acesta ar fi candidat, îl mai puteau ataca cu povestea sa de pe Facebook, pe Mânzână nu îl au cu nimic la mână.  În plus de asta, eu îl susţin pe Mânzână la şefia PSD Argeş, pentru că la karate şi reactoare nucleare nu mă pricep”, ne-a declarat primarul din Ungheni. 

 

Comments

comments