Ce ţi-e şi cu viaţa asta…ai plecat de la Mioveni şi ai ajuns la Steaua.
Uite cum e viaţa…În ziua în care am semnat rezilierea cu Mioveniul, am fost sunat de Gigi Becali. Dumnezeu e sus şi vede.

Ce vrei să spui?

Nimic… Doar că, din punctul meu de vedere, şi acum trebuia să fiu antrenor la Mioveni. Şi de ce nu mai eşti?

Nu mai contează acum. Important este însă că acolo au fost două persoane de care nu mai vreau să aud în viaţa mea. Dar trebuie să şi recunosc sincer că sunt alte două persoane cu care îmi doresc să lucrez mereu.

Una dintre persoanele de care nu mai vrei să auzi e primarul Georgescu?
Nu. Jur că nu! Domnul primar este un tip extrem de impulsiv, extrem de agitat, dar are un suflet foarte mare. Mai mult, eu îl apreciez enorm, pentru că face totul pentru a susţine fotbalul la Mioveni. Din păcate însă, are pe lângă dânsul câteva „personalităţi” care îi îndrugă numai prostii. În momentul în care va scăpa de aceşti oameni, domnul Georgescu va fi un adevărat conducător sportiv. Atenţie…am spus „sportiv”, pentru că, din punct de vedere al administraţiei, am observat că e ireproşabil.

Totuşi…nu ne spui care sunt acele două persoane?
Nu! Vreau să rămân doar cu clipele frumoase de la Mioveni.

Au fost şi clipe frumoase?

Cum să nu? Mioveniul are un lot extraordinar. Vă spun pe drept cuvânt că aceşti fotbalişti nu au cum să retrogradeze.

Ai fost acuzat că ai ţinut partea unor jucători precum Neaga sau Dică, adică foşti stelişti?

Şi la ceilalţi ce le-am făcut? Cu ce i-am greşit lui Mărgăritescu sau Iordache? Totul este o pură invenţie. Eu am făcut doar ce am crezut pentru binele echipei.

De ce ai vrut să duci echipa la Argeş, la Valea Iaşului?

Hai să lămurim şi această problemă. Am vrut să merg acolo pentru că la Valea Iaşului am găsit nişte terenuri fenomenale. Am vrut să ne antrenăm acolo, pentru binele echipei. Dacă te antrenezi pe un gazon impecabil, nu ai cum să nu faci performanţă. Asta am vrut: am vrut performanţă, pentru că pentru performanţă am fost angajat.

Care ar fi concluzia?
Că am venit cu inima deschisă la Mioveni şi au fost doi oameni care mi-au închis toate drumurile. Că am vrut să scăpăm de la retrogradare şi eram în stare să mor pentru acest obiectiv. Că primarul este un tip extraordinar, dar nu are nevoie de oameni care să îl sfătuiască prost. Că echipa nu va retrograda. Am spus mai multe concluzii…

Comments

comments

DISTRIBUIȚI