Primarul din Călinești, reținut în scandalul sexual! Și-a folosit funcția în scop sexual!

Update. Pe 27 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosire abuzivă a funcției în scop sexual, conform art. 299 din Codul penal, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Călinești. Este vorba despre primarul Mihai Georgescu.

”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, edilul în cauză, având calitatea de funcționar public, profitând de situația de autoritate asupra victimei, precum și în scopul angajării pe o altă funcție, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine.

Pe 27 iunie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie dispuse măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Mihai Georgescu, primarul localității Călinești, a fost reținut pentru 24 de ore. Măsura reținerii a fost dispusă de procurorii de la Parchetul Topoloveni. Reamintim  că de câteva zile, pe Facebook circulă o înregistrare în care primarul respectiv îi cere favoruri sexuale unei tinere, în schimbul angajării la cabinetul său. Nicolae Dicu, tatăl fetei în cauză, cea care a înregistrat discuția, susține că este vorba despre primarul Mihai Georgescu iar fata este chiar nepoata primarului. Potrivit lui Dicu, fata a depus deja plângere la Poliție pentru hărțuire sexuală și șantaj iar la dosar au fost depuse mai multe înregistrări, nu doar cea care este deja publică.

Citește și Acuzat că și-a hărțuit sexual nepoata, primarul din Călinești a fost suspendat de PSD din toate funcțiile politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here