Primarul din Beleți-Negrești care a dat foc primăriei, trimis în judecată

Pe 3 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violarea sediului profesional, distrugere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. Este vorba de primarul comunei Beleți-Negrești Marin Mihai, cel care a dat foc primăriei la finalul anului trecut.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021, primarul de 53 de ani ar fi pătruns în clădirea administrativă din localitatea de domiciliu, unde ar fi incendiat mai multe încăperi și înscrisuri.

”Reamintim că, în seara zilei de 16 decembrie 2021, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Citește și Primarul din Beleți Negrești a recunoscut că el a dat foc primăriei! Era supărat pe angajații care nu îl ascultă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.