Primarul din Beleți Negrești a recunoscut că el a dat foc primăriei! Era supărat pe angajații care nu îl ascultă

Primarul din Beleți Negrești a recunoscut că el a dat foc primăriei! Era supărat pe angajații care nu îl ascultă. După mai bine de trei zile de la incendiul care a distrus sediul primăriei din Beleți-Negrești, primarul Marin Mihai a recunoscut că el a pus focul, folosind chiar motorina pregătită pentru deszăpezire.

Marin Mihai a fost reţinut 24 de ore pentru distrugere şi a ajuns deja în arest.

Primarul spune că era supărat că nu reuşea să-şi facă treaba, pentru că subordonaţii nu îl ascultau.

Imediat ce a fost anunțat incendiul de la Primărie, primarul Marin a fost dat dispărut, fiind căutat în toată țara. A fost descoperit în Gorj, după ce a făcut un accident și a fugit din spital când poliția a vrut să îl întrebe despre ce se întâmplă. În următoarea noapte, el afost găsit în șoc hipotermic în râul Argeș. Între timp, în cursul investigației, s-a descoperit că edilul apare pe filmările din noaptea respecyivă, în apropierea clădirii incendiate.

Când îl căutau poliţiştii, el se ruga pentru iertarea păcatelor. Ar fi trecut pe la Mănăstirea Lainici şi pe la mormântul lui Arsenie Boca.

„Băbatul de 53 de ani din localitatea Beleţi-Negreşti a fost condus la sediul Poliţiei iar în baza unui mandat de aducere pus în executare de către poliţişti, iar la sediul Poliţie, după administrarea probatoriului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere si sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. În urma audierilor şi a confruntării cu probatoriul, acesta a recunoscut”, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.