Primarul din Băbana nu-şi susţine şeful de partid în lupta pentru Senat

ADIO… Edilul liberal Bebe Ivan a anunţat public că nu-l va susţine pe Iani Popa, preşedintele PNL Argeş, în alegerile pentru funcţia de senator pe Colegiul Piteşti. Primarul PNL va merge pe mâna candidatului PDL Daniel Dragomir.
În primele luni ale anului 2012 o parte dintre argeşeni vor fi chemaţi la urne. După cum se ştie, senatorul PDL Mircea Cinteză şi-a dat demisia din Senat, iar locul său a rămas vacant. Aşa că, cel mai târziu în luna martie, vom avea alegeri pe Colegiul Piteşti, pentru Senat, colegiu din care mai fac parte şi comunele Oarja, Bradu, Băbana, Moşoaia, Albota şi Bascov. Atât PDL, cât şi USL şi-au anunţat deja candidaţii. Din partea PDL va candida omul de afaceri Daniel Dragomir, prim-vicepreşedinte PDL Piteşti, iar din partea USL a fost nominalizat Iani Popa, preşedintele PNL Argeş.
Singura localitate din Colegiul Piteşti care are primar liberal este comuna Băbana. S-ar putea crede că aici, în localitatea patronată de Bebe Ivan, preşedintele liberalilor va lua toate voturile. În realitate însă lucrurile nu stau deloc aşa, ba din contră. Primarul Bebe Ivan a anunţat că nu îşi va susţine şeful de partid, adică pe Popa, ci candidatul PDL, adică pe Daniel Dragomir. „Este un om tânăr, de succes, care a arătat că poate realiza multe şi care îşi doreşte să facă foarte multe şi pentru acest Colegiu. Vreau să am şi eu un senator care să vină pe la mine în comună, să mă sprijine şi, cum la această oră, la putere este PDL, un parlamentar democrat-liberal ar putea face asta. Îl sprijin deschis pe Daniel şi îl asigur că, cel puţin în comuna mea, va câştiga detaşat lupta cu domnul Iani Popa”, ne-a declarat primarul de la Băbana.
Pe lângă simpatia sa pentru Daniel Dragomir, Bebe Ivan mai are şi un motiv destul de serios pentru care nu îşi susţine propriul şef. În 2008, liberalii l-au avut candidat la Senat pe acelaşi Colegiu pe Florin Călinescu, un prieten foarte apropiat al edilului din Băbana.
„Atunci, domnul Iani Popa, care era şi prefect, nu şi-a susţinut propriul candidat, ba din contră, a făcut tot ceea ce era posibil ca să-i pună beţe în roate. Dacă domnul Popa avea o altă atitudine, azi, Florin Călinescu era senator.
Mai mult de atât, după ce Florin Călinescu a pierdut alegerile, Iani Popa mi-a zis să merg la el să-mi dea o mătură şi un făraş ca să fac curat după Călinescu. Adică preşedintele PNL Argeş se bucura că propriul candidat a pierdut! Acum cred că a sosit vremea să facem curăţenie şi după domnul Iani…. Dacă nu-i convine că o să-l susţin pe Daniel Dragomir, îl rog să mă dea afară din partid. Măcar prin asta să arate şi el că este bărbat”, ne-a mai declarat Bebe Ivan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.