Cristian Gentea, primar Piteşti: După 11 ani, am reușit!

După un deceniu de tatonări ale fostelor administraţii din Piteşti, primarul Cristian Gentea reuşeşte să aducă în domeniul public al oraşului 6,6 ha de teren aflat pe Calea Drăgăşani.

Primar Cristian Gentea: După 11 ani, am reușit! Piteștiul intră în posesia a 6,6 ha de teren, ce trece din domeniul public al statului, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public local și în administrarea Consiliului Local.

Este o parte, nefolosită, din fostul teren al unității militare – Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă din Trivale – Calea Drăgășani.

Prin Hotărârea de Guvern dată astăzi, 3 august 2023, terenul în suprafață de 66 036 mp, situat în Pitești, Calea Drăgășani, va intra în patrimoniul nostru și vom putea face investițiile pe care ni le-am propus prin HCL în 2022: regularizarea văii dintre cartierele Trivale și Turcești (se stabilizează terenul supus eroziunii apelor pluviale, se realizează calea de acces între cele două cartiere), extinderea Cimitirului „Sfântul Gheorghe” și extinderea de la baza sportivă Stadion „Nicolae Dobrin”.

1 COMENTARIU

  1. Si cale de acces din Trivale la Cimitirul Sf.Gheorge ( fara a mai face ocolul pe la intersectia din capatul cartierului – str.Telir cu str.N.Dobrin) direct din intersectia de la Penny calea Dragasani in spatele cimitirului).Ar fi extraordinara aceasta facilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.