Primăriţa Ştefăneştiului, Jenica Dumitru, a rămas fără sprijin politic. Şi vicele Mihalcea odată cu ea!

Conducerea PSD Argeş a decis în şedinţa de miercuri, 6 iunie, cu unanimitate de voturi, să le retragă sprijinul politic atât primăriţei Jenica Dumitru cât şi viceprimarului Ştefăneştiului, Ion Mihalcea.

Cei doi, deşi ambii membri PSD, sunt în conflict deschis de mai multă vreme. Ei au antrenat într-un adevărat război atât Consiliul Local cât şi organizaţia locală a partidului. Jenica Dumitru refuză să colaboreze cu viceprimarul iar acesta, drept urmare, a întors şi alţi consilieri împortiva ei, astfel că de multă vreme nu s-a putut adopta nici o hotărâre de CL, indiferent dacă era bună sau nu pentru oraş!

Pe linie de partid, a fost dizolvată organizaţia Ştefăneşti, Ion Mihalcea a fost demis de la conduecrea acesteia şi a fost numit deputatul Nicolae Velcea ca preşedinte interimar cu misiunea de a o reorganiza. Atât Jenica Dumitru cât şi Ion Mihalcea au fost sancţionaţi, la vremea respectivă cu avertisment, însă conflictul între cei doi nu s-a încheiat aşa că liderii PSD Argeş au decis astăzi să le retragă sprijinul politic.

Aceasta va fi transmisă şi urmează să fie validată de către liderii de la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here