Primarii PDL din Argeş, promovaţi de Prigoană la Etno TV

SUSŢINERE Puternicul om de afaceri din Capitală şi deputat PDL Silviu Prigoană îi va sprijini pe toţi colegii săi primari din Argeş să îşi promoveze comunele pe postul său de televiziune Etno TV. Proaspăt naş al băiatului primarului din Oarja, deputatul Silviu Prigoană se implică şi în viaţa comunităţii argeşene. Mai precis, deputatul îi va sprijini pe toţi primarii PDL din Argeş să îşi promoveze pe postul său – Etno TV comunele pe care le păstoresc, tarifele percepute pentru aceste servicii fiind unele modice.

Mai mult chiar, Silviu Prigoană va trimite în fiecare dintre comunele argeşene păstorite de colegii săi primari, echipe de profesionişti în PR şi televiziune, pentru ca reportajele din Argeş să fie unele cu adevărat de ţinută. Emisiunile vor fi cu siguranţă unele de impact, având în vedere că postul Etno TV se bucură de foarte bune audienţe în satele din Argeş, fiind în top trei la programe vizionate de către conjudeţenii noştri din mediul rural. În toamna lui 2009, Silviu Prigoană a mai pus la dispoziţia PDL televiziunea sa de divertisment Etno TV, făcând câteva modificări chiar şi în grila de programe, introducând jurnale de ştiri.

 

Etno TV, pe locul al treilea în topul audienţelor atât la nivel urban, cât şi naţional

Trebuie spus că Etno TV a reuşit o performanţă spectaculoasă în ceea ce priveşte audienţele la programul de Revelion 2012. Postul de muzică populară românească s-a plasat pe locul al treilea în topul audienţelor atât la nivel urban, cât şi naţional, întrecând televiziuni cu pretenţii în frunte cu Realitatea şi Antena 3. În 2011, Etno TV a cunoscut cea mai mare creştere în audienţele reclamelor difuzate – 46,6%, depăşind posturi puternice precum Antena 3 (35,8%), Antena 2 (26,5%), Sport.ro (20,8%) şi Kanal D (18,4). Conform topului Capital 300, realizat în toamna anului trecut, Silviu Prigoană ocupă locul al şaselea în clasamentul celor mai bogaţi politicieni, cu o avere estimată la 100 de milioane de euro. Silviu Prigoană deţine inclusiv două apartamente şi la Chicago.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.