Primăria Valea Iașului angajează buldoexcavatorist

320 views

Primăria comunei Valea Iașului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I, buldoexcavatorist.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii – absolvent liceu cu diplomă de bacalaureat sau minimum școală profesională; vechime – minimum 5 ani în muncă; posedă permis de conducere categoria B, categoria C și categoria E și atestate profesionale; abilitate privind conducerea unui buldoexcavator și să facă dovada absolvirii unui curs în specialitatea de conducere și manevrare a utilajelor grele și de terasament; constituie un avantaj deținerea și altor specializări: electrician, fochist, lăcătuș mecanic; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate eliberată ce un cabinet medical specializat, în ceea ce privește examinarea conducătorilor auto; aviz psihologic.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 04 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
– 06 noiembrie 2019, ora 14:00: proba practică;
– 07 noiembrie 2019, ora 14:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Comunei Valea Iașului, cu sediul în comuna Valea Iașului, str. Nicolae Bălcescu nr. 1, județul Argeș, telefon: 0728/939.670, 0248/724.411.

Comments

comments