Pentru că nu mai vrea să plătească chirie pentru actualul sediu al Casei Căsătoriilor, reprezentanţii Primăriei şi Consiliul Local Piteşti negociază cumpărarea clădirii cunoscută drept „Casa Coandă”, cea în care a funcţionat, în perioada comunistă, Liceul de Artă Dinu Lipatti. Imobilul, situat în imediata apropiere a Primăriei, este proprietatea Camerei de Comerţ şi Industrie Argeș, care a stabilit un preţ de vânzare de 550.000 de euro.
Întreaga proprietate pentru care se negociază cuprinde un teren de 468 de mp şi o clădire în suprafaţă desfăşurată de 549, 66 de mp.
Din comisia de negociere din partea autorităţilor locale fac parte viceprimarul Cornel Ionică, Elena Ţintilă, Valentina Neagu şi Marilena Stan – reprezentanţi ai Primăriei, iar preşedintele comisiei este consilierul local PP-DD Mariean Neacşu.
„Au avut loc două runde de negocieri. Reprezentanţii CCI Argeş, actualii proprietari, au propus o valoare de vânzare a imobilului de 550.000 de euro, iar noi am propus valoarea de cumpărare de 450.000 de euro. După ample discuţii şi documentări tehnice şi economice, părţile au negociat o valoare de 495.000 de euro.”, ne-a informat Mariean Neacşu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI