Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, în colaborare cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PITEŞTI, vă aduce la cunoştinţă că în perioada 01 -15 iulie 2014 se vor efectua servicii de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Piteşti.
Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de concesiune a serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în Municipiul Piteşti.
Acţiunea se desfaşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru microbiologie şi imunologie Cantacuzino.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.
Substanţele folosite sunt:
K’othrine EC 25 – cu substanţa activă Deltamethrin;
Biolarkim 14 cu – substanţa activă Bacillus Thuringiensis;
Flubex Flow 7 EC – cu substanţa activă Diflubenzuron.
Suplimentar pot fi folosite şi alte substanţe.
Vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
Pentru ca serviciile de dezinsecţie să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public cât şi privat.
În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor concomitent cu acţiunea municipalităţii pe domeniul public.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie va fi prelungită până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
 
Vă rugăm ca în perioada menţionată să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar Primăria Municipiului Piteşti şi S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

S.C. CORAL IMPEX S.R.L.
Tel/fax 0248/212344
Tel. 0745/601871

                                                    

Comments

comments

DISTRIBUIȚI