Primăria Piteşti introduce WiFi cu acces gratuit la internet în „centrele vieții comunitare”. Unde vreţi să îl instaleze hot-spot-urile?

Initiativa „€WiFi4EU –€ Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”, schemă de sprijin pentru furnizarea de acces Wi-Fi gratuit în spații publice interioare sau exterioare, s-a materializat prin contrasemnarea Acordului de Grant de către Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA) cu Municipiul Pitești, în data de 16.07.2019.

Sistemul simplificat de finanțare presupune selectarea, de către beneficiari, a „centrelor vieții comunitare”€, unde vor fi instalate hotspoturile WiFi4EU. Aceste centre se pot afla în interior sau în aer liber (primării, centre de sănătate, piețe publice, zone pietonale etc.) și trebuie ca ele să nu beneficieze deja de oferte similare de conectivitate Wi-Fi gratuită.

Rețelele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani și nu vor colecta date cu caracter personal. Finanțarea este acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

„€Vă rugăm să ierarhizați zonele publice pe care le considerați importante pentru instalarea de Wi-Fi gratuit, răspunzând la chestionarul pentru sondajul de opinie a cetățenilor, publicat pe portalul Primăriei Municipiului Pitești, la secțiunea E-sondaje:
http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=79300B49AC7A3E36C225843C00374CF5&fbclid=IwAR3iQqB8J3q3HJbOJVqOVSsISzbSvg9Y4n00U1kLiiSORzXFRpEuZogZ83Q”€ este mesajul conducerii Primăriei Piteşti.

Comments

comments