Primăria Pitești dezvoltă sistemul SEDO și în alte centre ale Direcția Impozite și Taxe Locale

Primăria Pitești dezvoltă sistemul SEDO și în alte centre ale Direcția Impozite și Taxe Locale. Direcția Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Pitești a instalat, pentru o perioadă de 60 de zile, Sistemul Electronic de Dirijare și Ordonare-SEDO (sistem electronic cu bonuri de ordine). Acest sistem este un sistem electronic util, modern și economic, fiind recomandat în special instituțiilor publice care desfășoară activități specifice de relații cu publicul.

Modul de utilizare al sistemului este foarte simplu:
1. Selectarea serviciului dorit prin atingerea ecranului (touch screen).
2. Ridicarea bonului de ordine eliberat de unitatea principală.

Bonul cuprinde, în afara numărului de ordine și a ghișeului corespondent, și următoarele informații: un mesaj de întâmpinare, denumirea serviciului solicitat, numărul persoanelor în așteptare pentru a-și face idee de timpul de așteptare, data și ora ridicării bonului de ordine. Atunci când unul dintre ghișeele asociate serviciului ales anunță vizual și/sau vocal, cetațeanul se deplasează cu bonul de ordine la ghișeul la care este chemat.

Sistemul funcționează la centrul de încasare situat în Pitești, str.Victoriei, nr.7, bl.89, sc.C, parter (vizavi de Primărie), acolo unde se desfășoară următoarele activități:
· plata amenzilor contravenționale plata impozitelor și taxelor locale datorate de către persoanele fizice;
· declararea clădirilor, terenurilor și a mijloacelor de transport, în cazul persoanelor fizice;
· aplicate persoanelor fizice;

Acest sistem a fost implementat cu succes și la sediul Primăriei Municipiului Pitești, str.Victoriei, nr.24, intrarea B, camera 46, acolo unde se declară clădirile, terenurile și mijloacele de transport aparținând persoanelor juridice, se eliberează certificate de atestare fiscală, se plătesc impozitele și taxele locale datorate de către persoanele juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.