Primăria Piteşti caută şef pentru Serviciul Constatare şi Impunere Persoane Fizice

În data de 08.02.2016, ora 10.00, Primăria Municipiului Piteşti organizează Concurs de promovare în funcţia publică de conducere vacantă de Şef Serviciu Constatare, Impunere Persoane Fizice.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt  următoarele:
a) să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul studiilor economice;
b) să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
c) să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
d) să aibă vechime în specialitatea studiilor minim 2 ani;
e) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Piteşti din  str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:
08.02.2016, ora 10.00 – proba  scrisă;
11.02.2016, ora 10.00 – interviul.

Actele necesare pentru participarea la concurs şi tematica concursului se pot obţine de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea D, Compartimentul Relaţii Publice. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul Management Resurse Umane şi Protecţie Civilă, camera 12 sau la telefon 213994, interior 219.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este data de  27.01.2016, orele 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here