Începe o nouă întrecere între cele mai bine gospodărite asociaţii de proprietari din Piteşti. Propunerea de regulament e disponibilă pe site-ul Primăriei Piteşti

Primăria pregăteşte o nouă ediţie a concursului „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”.

În acest sens, a postat deja pe site-ul propriu proiectul de hotărâre referitor la organizarea concursului. Conform prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul menţionat, este de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, care a fost 8 ianuarie.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti –Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D. Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here